Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
marek przydzial kasia wolak Konrad Kozikowski aga Wiącek BPro Oslo Adam Sawicki Krzysztof Matan (15229 niezalogowanych)
21 Postów

(xxxxxxxxxxxxxxxxxx)
Wiking
No i widzisz jak bys mi wcześniej odpowiedział w ten sposób
"• przeprowadzanie kontroli warunkow pracy
• biezace informowanie pracodawcy o stwierdzonych zagrozeniach zawodowych, wraz z wnioskami zmierzającymi do usuwania tych zagrozen
• opiniowanie szczegolowych instrukcji dotyczacych bezpieczenstwa i higieny pracy na poszczegolnych stanowiskach pracy
• udzial w dokonywaniu oceny ryzyka zawodowego, ktore wiaze sie z wykonywana praca
• prowadzenie doradztwa w zakresie stosowania przepisow oraz zasad bezpieczenstwa i higieny pracy nie tylko dla pracodawcy, lecz rownież dla pracownikow
• sporzadzanie i przedstawianie pracodawcy co najmniej raz w roku okresowych analiz, stanu bezpieczenstwa i higieny pracy zawierajacych propozycje przedsiewziec technicznych i organizacyjnych majacych na celu zapobieganie zagrozeniom zycia i zdrowia pracownikow oraz poprawę warunkow pracy."

a nie że pewnie nakłamałem w cv to nasza rozmowa potoczyła by się kulturalnie a nie sprowadziła do nędznej przepychanki.
skończmy wiec ten temat bo szkoda na to czasu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
55555555 55555555
(Sebastian)
Stały Bywalec
Ladne xiksy Panie Arku...jednak nie taki tepak...heheh co bizi ? Ale jak to mowia ,,Polak madry ...po...szkodzie,,
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
xxxxxxxxxxxxxxxxxx napisał:
No i widzisz jak bys mi wcześniej odpowiedział w ten sposób
"• przeprowadzanie kontroli warunkow pracy
• biezace informowanie pracodawcy o stwierdzonych zagrozeniach zawodowych, wraz z wnioskami zmierzającymi do usuwania tych zagrozen
• opiniowanie szczegolowych instrukcji dotyczacych bezpieczenstwa i higieny pracy na poszczegolnych stanowiskach pracy
• udzial w dokonywaniu oceny ryzyka zawodowego, ktore wiaze sie z wykonywana praca
• prowadzenie doradztwa w zakresie stosowania przepisow oraz zasad bezpieczenstwa i higieny pracy nie tylko dla pracodawcy, lecz rownież dla pracownikow
• sporzadzanie i przedstawianie pracodawcy co najmniej raz w roku okresowych analiz, stanu bezpieczenstwa i higieny pracy zawierajacych propozycje przedsiewziec technicznych i organizacyjnych majacych na celu zapobieganie zagrozeniom zycia i zdrowia pracownikow oraz poprawę warunkow pracy."

a nie że pewnie nakłamałem w cv to nasza rozmowa potoczyła by się kulturalnie a nie sprowadziła do nędznej przepychanki.
skończmy wiec ten temat bo szkoda na to czasu

ale widzisz, problem tkwi w tym, ze te informacje mozesz znalesc na google, jak to napisales wczesniej " 6-cio latek potrafi obslugiwac google". Moj post byl adekwatny do poziomu pytania zadanego w twoim poscie. Wiec miej pretenscje tylko do siebie, ze otrzymales takie odpowiedzi a nie inne. Nikt na forum nie bedzie szukal za Ciebie jakie obowiazki ma bhpowiec....jezeli masz pojecie o tej pracy to powinienes wiedziec, jaki jest zakres obowiazkow bhpowca w Norwegii. Reszte mozesz doczytac w przepisach. A i tak szczegolowy zakres obowiazkow wyznaczy Ci twoj nowy szef.

BTW...juz nie kasuj imienia i nazwiska, i tak jest w poprzednich postach, wiec kazdy wie jak sie nazywasz i gdzie mieszkasz Grzegorzu - i ile masz zarejestrowanych numerow na siebie

a tak nawiasem to ladna masz tam okolice , blisko do wody, pewnie duzo rybek...no i te lasy....ladnie..ladnie...pozazdroscic
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów

(xxxxxxxxxxxxxxxxxx)
Wiking
hehe Teraz bardziej ci pasuje panie sebastianie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów

(xxxxxxxxxxxxxxxxxx)
Wiking
hehe bizi a co tu ukrywać, każdego w Norwegii można w ten sposób prześwietlić a co do twojej odpowiedzi to nie musiałeś od razu kwitować że nakłamałem w cv to byś mnie tak nie wpienił
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów

(xxxxxxxxxxxxxxxxxx)
Wiking
BiZi napisał:

a tak nawiasem to ladna masz tam okolice , blisko do wody, pewnie duzo rybek...no i te lasy....ladnie..ladnie...pozazdroscic[/quote]

okolica jak okolica a rybki są zacne może kiedyś się zgadamy na wędkowanie w ramach integracji hehe
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Sebastian napisał:
Ladne xiksy Panie Arku...jednak nie taki tepak...heheh co bizi ? Ale jak to mowia ,,Polak madry ...po...szkodzie,,

juz za pozno....za pozno....hehehe....podanie imienia i nazwiska, czy tez numeru telefonu na tym forum jest strzalem w kolano ....zaraz znasz numer personalny...zarobki...wiesz wszystko......

Nasz Imperator tez zlagodnial jak ktos podal jego dane w poscie, chociaz tyle, ze nie podal jego numeru personalnego , a wczesniej mocno sie kozaczyl.......eeehhh ta Norwegia i ochrona danych osobowych....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
BiZi napisał:

a tak nawiasem to ladna masz tam okolice , blisko do wody, pewnie duzo rybek...no i te lasy....ladnie..ladnie...pozazdroscic

okolica jak okolica a rybki są zacne może kiedyś się zgadamy na wędkowanie w ramach integracji hehe [/quote]

raczej nie da rady, bo ja nie wedkuje, ja tylko zjadam ....moje hobby jest troche inne, w sumie to zupelnie inne....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
hehe bizi a co tu ukrywać, każdego w Norwegii można w ten sposób prześwietlić a co do twojej odpowiedzi to nie musiałeś od razu kwitować że nakłamałem w cv to byś mnie tak nie wpienił

te punkty co napisalem powyzej , to obowiazki bhpowca w mojej firmie, nic pozatym, trzeba utrzymywac darmozjada bo tak kaze prawo.....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów

(xxxxxxxxxxxxxxxxxx)
Wiking
nie wiem w jakim środowisku ty pracujesz i jakie podejście do przepisów hms ma twój pracodawca skoro nazywasz go darmozjadem nie wiem czy wiesz ale verneombud to nie tylko bhp(hms) to także delegat który jest odpowiedzialny za ciebie i twoich kolegów jeśli ci nie pasuja narzędzia bądź masz jakiś problem czy tez cierpisz na jakąś chorobę która utrudnia ci pracę na twoim stanowisku, z tym wszystkim możesz isć do swojego VO ma on obowiązek udać się do twojego przełożonego w twoim imieniu jest on także delegatem AMU (arbeidsmiljøutvalg) i ma za zadanie także przystosować ciebie do warunków pracy niestety ma również prawo do zatrzymania prac niezależnie jakie by nie były ( budowlane, konstrukcyjne itp.) a to co jest najważniejsze w razie jakiego kolwiek sporu na linii pracownik - pracownik bądź pracownik-pracodawca pełni role mediatora i ma obowiązek wyegzekwowania na twoim pracodawcy przepisów AML (prawa pracy) to działa w obie strony
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok